Team Lead Portfolio Management

#CAJB04849
Permanent

Contactpersoon

Floor Haverbus

Team Lead Portfolio Management

Maak deel uit van een dynamische organisatie en speel een cruciale rol als Team Lead Portfolio Management. Leid het energie-inkoopbeleid en draag bij aan de maximale rendabiliteit van gas en elektriciteit. Een uitdagende kans voor een gedreven professional met passie voor energie-inkoop.

Verantwoordelijkheden

Als Team Lead Portfolio Management stel je niet alleen het energie inkoopbeleid op, maar analyseer en adviseer je ook over prijs- en marktontwikkelingen. Jouw strategisch inzicht en leidinggevende vaardigheden komen tot uiting in het opstellen van jaarplannen, budgetten en het ontwikkelen van energie-inkoopconcepten.

Aanbod

  • Een afgeronde hbo/wo-opleiding, bijvoorbeeld richting Inkoop, Supply Chain of bedrijfseconomie;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de energie-inkoopsector en 2 jaar ervaring in een leidinggevende of strategische rol.
  • Sterke analytische vaardigheden en een goed begrip van prijs- en marktontwikkelingen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden;
  • Een salaris tussen € 5.000 - 7.000 en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (tot €100.000 per jaar)

Kandidaat

Wij zoeken een resultaatgerichte professional met een afgeronde hbo/wo-opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in energie-inkoop, in een leidinggevende of strategische rol. Sterke analytische vaardigheden, uitstekende communicatie en organisatorische skills zijn essentieel.

Bedrijf

Je werkt in een energieke, open en vrolijke bedrijfscultuur met focus op ontwikkeling. Wij streven naar een duurzame wereld en leveren gas, groene stroom en service aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons kantoor biedt een inspirerende werkomgeving met een panoramisch uitzicht en diverse voorzieningen voor een gezonde en gelukkige werkplek.

Publish date

21.01.2024

Meer details
Match criteria
Function*
  • Vacancy Trading, Risk & Quant
Industry Expertise*
  • Power Gas Retail
Locatie*
  • Zuid-Holland