Wie zijn wij?

Dedicated Recruitment, jarenlange ervaring en een eigen database

Je werkt direct met een vaste partner, een direct aanspreekpunt, je eigen Recruitment Expert. Deze partner wordt ondersteund met een geoliede en professionele Back-Office organisatie en we beschikken over een actuele data base met kandidaten in de voor jou relevante functies.

Wij hebben een effectieve organisatie met “dedicated” mensen, met maar één focus het zoeken van de passende kandidaat, die matcht met wat jij zoekt.
Daarmee helpen wij je met het realiseren van je bedrijfsdoelen. We zien het verband, het grotere plaatje en begrijpen hoe we de processen en onze dienstverlening aan kunnen passen aan de bijzondere eisen die vanuit je organisatie worden gesteld. We doen het daarmee slimmer, sneller en eenvoudiger. Met een deze aanpak, hetgeen wij Dedicated Recruitment noemen, zijn we extreem effectief.

Onze goed gestructureerde services leiden altijd naar de juiste nieuwe collega die past bij je organisatie.

Een belangrijke rol in dit proces speelt onze Back Office. Vanuit hier worden dagelijks actief de relaties onderhouden met ons netwerk van inmiddels meer dan 42.000 professionals in heel Europa, opgebouwd sinds 2000. Dit waarborgt de continuïteit, actualiteit en de relevantie van ons netwerk van professionals waardoor wij sneller kunnen reageren op jouw vraag.

Dedicated recruitment stelt ons in staat om snel de juiste kandidaten aan je voor te stellen.

Contact

Een team van Recruitment Experts

de beste recruiters

 

Recruitment Experts

Neem contact op als je hulp nodig hebt met recruitment of advies wil.
Wij bellen je om te helpen je recruitment doelen te halen.
Interim Search, Executive Search, Dedicated Search, Basic Search, Outplacement en Jobcoaching in de functies:

  • (Data) Analytics
  • Engineering
  • Marketing
  • Sales
  • ICT
 • Contact