Jacinto Louisa

Jacinto  Louisa
Naam: Jacinto Louisa
Mobiel: +31 6 1296 3506

Over Jacinto:

Specialist in het werven van Engineering & Construction professionals

Jacinto Louisa LinkedIn Profile

Mijn werkzaamheden: 
Ik ben Jacinto Louisa.
Mijn talent ligt in het vinden van de goede match tussen wat mensen kunnen en organisaties vragen. Mijn functiegebieden zijn Engineering en Construction. Door mijn bouwkunde-achtergrond, gecombineerd met een HR-bachelor en een bestuurskunde Master, heb ik goed inzicht in het organisatieproces in de bouw en weet écht welke kandidaat van toegevoegde waarde is.

In de sector Bouw, Infra en Vastgoed geven een aantal ontwikkelingen flinke uitdagingen. Deze ontwikkelingen zijn duurzaam bouwen, de steeds sterkere informatieketen (BIM) en de goede omgang met de (maatschappelijke) omgeving (omgevingsmanagement). Omdat ik zowel de bouw ken, maar ook gewerkt heb voor bijvoorbeeld een ingenieursbureau en overheden heb ik een frisse kijk op wat de sector nodig heeft om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Deze andere invalshoeken geven ook de mogelijkheid mensen te recruiten die net dát extra stukje inbreng hebben.

Career Result is een professionele organisatie met een goede track record. De kracht van Career Result is de synergie tussen de partners. Daarnaast werken er zeer ervaren searchers in de backoffice, die mij professioneel ondersteunen en scherp houden. Dit geeft mij de mogelijkheid mijn volledige aandacht te richten op de opdrachtgevers en kandidaten.

Twijfel niet om contact op te nemen voor een eventuele samenwerking. Mijn contact informatie vind je hierboven.

Vacatures
inNieuwegein, Utrecht
inNieuwegein, Utrecht
inAmersfoort
Recruitment Experts

Neem contact op als je hulp nodig hebt met recruitment of advies wil.
Wij bellen je om te helpen je recruitment doelen te halen.
Interim Search, Executive Search, Dedicated Search, Basic Search, Outplacement en Jobcoaching in de functies:

  • (Data) Analytics
  • Engineering
  • Marketing
  • Finance
  • Sales
  • ICT
 • Contact