Berto van Rens

Berto van  Rens
Naam: Berto van Rens
Mobiel: +31 6 2236 7241

Over Berto:

Specialist in het werven van Engineering professionals

Mijn werkzaamheden:
Medeoprichter van Career Result Group en sinds 2005 werkzaam binnen recruitment. Ik focus mij met name op de werving van de ervaren engineers, de professionals en daaraan gerelateerde posities. Mijn expertise ligt in de midden- en hoogspanning en energie-opwek domeinen. Daarnaast ben ik actief in engineering posities gerelateerd aan manufacturing en sales. Veel van de posities binnen mijn expertise hebben een internationale dimensie en hier heb ik dus ook langjarige ervaring mee.

We hebben met Career Result Group een uitstekend en actief netwerk opgebouwd van professionals in verschillende werkvelden en hebben daarmee al veel bemiddelingen gerealiseerd. Cruciaal daarbij is dat we goed begrijpen welke expertise onze opdrachtgevers zoeken. We denken actief mee en willen graag verrassen met kandidaten met een bijzondere achtergrond, waar in eerste instantie niet aan gedacht is.

Het zoeken van professionals op deze terreinen is niet makkelijk en vraagt vaak tijd. Voor een belangrijk deel ligt dat bij de kandidaten. Zij denken zorgvuldig en bewust na over hun volgende loopbaanstap. Kwaliteit staat voor alle partijen centraal.

Cruciaal voor ons succes is onze Back- en Mid-office. Zij zorgen ervoor dat ik kan doen waar ik goed in ben: De juiste kandidaten met de juiste partijen in contact brengen. Door de ondersteunende taken die zij verrichten kan ik mij volledig richten op opdrachtgever en kandidaat. Door deze één-op-één begeleiding kunnen wij een op een prettigere, efficiëntere en vooral effectievere manier te werk gaan.

Twijfel niet om contact op te nemen voor een goed gesprek over strategische recruitmentvragen en hoe wij hierbij kunnen helpen en ondersteunen. Mijn contact informatie vind je hierboven.

Vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
Recruitment Experts

Neem contact op als je hulp nodig hebt met recruitment of advies wil.
Wij bellen je om te helpen je recruitment doelen te halen.
Interim Search, Executive Search, Dedicated Search, Basic Search, Outplacement en Jobcoaching in de functies:

  • (Data) Analytics
  • Engineering
  • Marketing
  • Sales
  • ICT
 • Contact