Software Engineer Stralingsbescherming - Ingevuld

#CALR03810
Permanent closed

Location

Petten, Noord-Holland

Contact person

Richard ten Brink

Introductie

Sta jij als ervaren software developer open voor een vaste werkkring in de kop van Noord-Holland? Zoek je de optimale combinatie tussen inhoudelijk uitdagende projecten en een uitstekende work-life balance?

Wij zijn voor NRG in Petten op zoek naar nieuwe collega's op het niveau van Senior Developer voor het onderhouden en uitbouwen van twee applicaties die een centrale spelen in de manier waarop we in Nederland omgaan met medische isotopen:

  • Radiologische monitoring applicatie die zorgt voor het uitlezen van meetapparatuur en de verwerking van de meetgegevens;
  • Reguard: een geïntegreerde applicatie voor alle zaken rond stralingsbescherming, van vergunningen tot preventie en controle.

In deze rol werk je ongeveer de helft van de tijd aan reguliere releases en onderhoud, terwijl je de andere helft bezig bent met het inpassen van nieuwe features of de introductie van nieuwe technieken.

Wat we te bieden hebben

Deze functie springt er vooral uit door de interessante inhoud van het werk. Applicaties bouwen rond het omgaan met radioactiviteit is toch een stap complexer dan het bouwen van een webshop of de website van een MKB ondernemer. Daarnaast kunnen we nog de volgende pluspunten aanvoeren voor werken bij NRG:

  • Keuzevrijheid in functie-invulling: laat jouw competenties en ambities bepalen of je uitsluitend wilt werken aan de code of ook op pad wilt om met gebruikers te spreken over nieuwe features;
  • Uitstekende work-life balance: mogelijkheden om deels thuis te werken, 27 dagen vakantie + 12 dagen ADV + filevrij reizen richting de mooie locatie in Petten;
  • Technische autonomie: keuzes op het gebied van te gebruiken technieken en architectuur worden genomen door jouw team, zonder van buitenaf opgelegde beperkingen;

De combinatie van die zaken maakt deze vacature echt onderscheidend, zelfs in dit werkveld waar zoveel te kiezen valt.

Wie we zoeken

Onze ideale kandidaat herkennen we vooral aan een brede technische interesse. Het software team bij NRG is niet groot, dus niemand heeft een strak afgekaderde taakomschrijving. Het is daarom belangrijk dat je graag werkt in de breedte van applicaties. Er staat veel technische innovatie op de planning voor de nabije toekomst, dus een voorliefde voor nieuwe technieken en moderne processen en tooling is zeker welkom. Wat betreft je achtergrond letten we op de volgende zaken:

  • Heb je voldoende vaardigheid in de vandaag gebruikte technieken (PHP, Zend framework, C#, SQL)?;
  • Breng je ook kennis mee van zaken die op de roadmap staan (andere PHP Frameworks, Test Automation, DevOps)?;
  • Vind je het werkveld van NRG ook inhoudelijk interessant?

Belangrijk om te melden is dat NRG op zoek is naar een nieuwe collega voor de lange termijn. We zoeken dus iemand die ook met de intentie van een lange samenwerking binnenstapt.

Over ons

Career Result is een bureau voor werving en selectie. Open Source software development is één van onze specialisaties, dus we kunnen een volwaardige gesprekspartner zijn voor de kandidaten die we zoeken voor deze functie.

Onze opdrachtgever is NRG in Petten, de wereldwijde marktleider in de productie van medische isotopen en tevens het nationale kenniscentrum op het gebied van stralingsbescherming. Binnen NRG valt de vacature onder de afdeling Software & Instrumentation die zowel interne als externe klanten voorziet van alle instrumenten en daaraan verbonden software om veilig te kunnen werken met radioactief materiaal.

Mocht je meer willen weten over deze rol, neem dan vooral even contact op met Richard ten Brink via nummer 06-11884361.