Senior Originator Vermogensbeheer (freelance)

#CAMB04327
Permanent

Location

Gelderland

Contact person

Magda de Vries
T: +31 850 020 019

Senior Originator Vermogensbeheer

Je bent gepokt en gemazeld in vermogensbeheer of wealth management en wordt het meest blij van acquisitie. Je bent op zoek naar zelfstandigheid en onafhankelijkheid, je wil ondernemen en voor 100% commercieel bezig zijn, zonder ballast op het gebied van beheer, administratie, ICT en compliance. Daarnaast heb je een netwerk in en rond Arnhem-Nijmegen.

Mee eens? Lees dan verder.

Voor een gevestigde en sterk groeiende onafhankelijke vermogensbeheerder zijn we namelijk op zoek naar een professionele en ondernemende

Senior Originator Vermogensbeheer


Je gaat aan de slag voor deze ambitieuze en professionele onderneming, je hebt een bestaand relatiebestand en/of netwerk in de regio Arnhem-Nijmegen en je bent in staat om deze te converteren en verder uit te breiden. Je bepaalt zelf of je ook het beheer van je portefeuille wil doen. Je vindt dat een passieve beleggingsstrategie op lange termijn het meest succesvol is en vertegenwoordigt daarmee de filosofie en strategie van het bedrijf.

Aanbod

Je komt als verbonden agent te werken voor een moderne en professionele organisatie met stevige groeiambities. De gehele organisatie, processen en structuur liggen voor je klaar, je hoeft alleen maar in te stappen.

Daarnaast:

 • kun je als zelfstandig ondernemer je eigen route uitstippelen en voer je de volledige regie over je eigen prospects en klanten;
 • werk je samen met een ervaren relatiemanager die je portefeuille (eventueel met jou samen, maar dat is aan jou) actief gaat beheren;
 • krijg je volledige ondersteuning en support van mid- en back-office;
 • bouw je, als je wil, waarde op in je eigen portefeuille;
 • bepaal je samen met je collega je verdienmodel.

Kortom: je kiest voor acqusitie en verdeelt samen met je team de verantwoordelijkheid over het beheer van je portefeuille.

Kandidaat

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je minimaal 10 jaar ervaring in wealth management of vermogensbeheer en krijg je het meeste energie van sales en acquisitie.

Je:

 • gaat met een persoonlijke aanpak je portefeuille opbouwen, in eerste instantie binnen je eigen netwerk;
 • hebt een gezonde en realistische ambitie en streeft naar een AUM van minimaal € 25 mio.;
 • bent ondernemend, maar nog belangrijker, ondernemer;
 • opereert graag zelfstandig én werkt graag samen;
 • beslist graag mee over beleid en strategie, want je hebt een visie.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een frisse en gedegen organisatie die zich specialiseert in vermogensadvies, - beheer en -begeleiding. Zij kenmerkt zich door een eigen beleggingsfilosofie: persoonlijk, ondernemend en verantwoord. Haar missie is om te zorgen voor een optimaal lange termijn rendement, waarbij een zo breed mogelijke spreiding nagestreefd wordt. Zij is gevestigd in het zuiden van Nederland en streeft naar verdere uitbreiding met een commercieel kanon in de regio Arnhem-Nijmegen.

Heb je deze gezonde drive voor energiek en verantwoord mede-ondernemerschap, neem dan contact op met Michael van den Burg via op 06-1991 3497 of via michael.van.den.burg@careerresult.nl.

Other details
Match criteria
Function
 • Vacancy Sales
Industry
 • Banking & Insurance
Location
 • Gelderland
More information