Senior CRM Consultant (met commercieel DNA)

#CARBA03553
Permanent

Location

Gelderland

Contact person

Ramona Braspenning
T: +31 850 020 019

Introductie

Ben jij een ervaren consultant met gedegen kennis van CRM en wil je deel uitmaken van een team dat werkt aan (internationale) Dynamics 365-projecten bij marktbepalende klanten in de sectoren techniek en bouw? Voel jij je thuis in een consulting rol waarin je adviseur bent voor de klant en jouw kennis van (nieuwe) technologische ontwikkelingen daarin cruciaal is? Heb je een zekere commerciële inborst en hou je ervan te werken in een team dat zichzelf continu uitdaagt om projecten beter te laten verlopen?

Als Senior Dynamics 365 consultant ben je de productspecialist, die als sparringpartner van klanten adviseert en meedenkt om te komen tot die oplossing waarmee de klant verder kan in de door haar gewenste CRM-strategie. Naast het uitwerken van functionele ontwerpen op basis van je analyse en interpretatie van bedrijfsprocessen geef je richting aan de implementatie van Dynamics 365. Je geeft zowel conceptuele als organisatorische adviezen ter optimalisering van de processen. Uiteindelijk draag je met het team projectverantwoordelijkheid naar de klant en je eigen organisatie.

Wat bieden we?


Een uitdagende en afwisselende rol bij een branchegericht IT bedrijf met focus op de sectoren techniek en bouw, behorend tot de top 5% van de Microsoft partners in Nederland. Je zult een belangrijke rol spelen in de uitvoering van Dynamics-projecten, met focus op de Sales module. Daarnaast bieden we je:

 • de kans om onderdeel uit te maken van een team met de beste specialisten in de markt, waarmee je kennis deelt en van kunt leren;
 • korte lijnen naar Microsoft en daarmee directe toegang tot uitdagende projecten bij interessante klanten;
 • persoonlijke ruimte voor opleidingen en certificeringen om jezelf verder te ontwikkelen;
 • de mogelijkheid van flexibel en parttime werken.

Uiteraard biedt opdrachtgever jou een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, dat doet elk goed bedrijf zoals het hoort bij een top werkgever.

Wie zoeken we?

De ideale kandidaat is een grensverlegger die een project net anders durft aan te pakken als dat nodig is, om daarmee het verschil te maken naar je klanten. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing, durft zelf initiatief te nemen en toont je ambitie. Uiteraard beschik je over de vaardigheden en het kennisniveau om topkwaliteit te kunnen leveren, zoals:

 • Minimaal 3 jaar ervaring met het implementeren van CRM (Dynamics CRM / Dynamics 365 is een pré).
 • Op de hoogte van de recente ontwikkelingen rondom CRM (bij voorkeur Dynamics 365).
 • HBO denk/werk niveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Career Result is een bureau voor werving en selectie. We zijn gespecialiseerd in alle rollen die te maken hebben met Microsoft technologie, dus we kunnen een volwaardige gesprekspartner zijn voor de kandidaten die we zoeken voor deze functie.

Opdrachtgever is een Microsoft partner met een focus op (internationale) organisaties in de bouw, techniek en offshore. Met software en diensten helpen zij klanten om sneller rendement te halen uit nieuwe informatietechnologie. Hiervoor leveren zij advies, diensten en brancheoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, Office 365, Power BI, Analytics en Asta PowerProject. Er is inmiddels een portfolio opgebouwd met meer dan 300 marktbepalende klanten. Het team bestaat uit jonge, gedreven en ambitieuze medewerkers.

Als je meer wilt weten over de vacature, neem dan contact op met Roger Raemaekers via 06 46 03 73 20.

Other details
Match criteria
Function
 • Vacancy Sales
Industry
 • ICT Data Storage, Virtualizaton & Infrastructure
Location
 • Gelderland