Sales Consultant Document Management Solutions

#CAWW03655
Permanent

Location

Midden Nederland

Contact person

Ramona Braspenning
T: +31 850 020 019

Functie - Sales Consultant Document Management Solutions

Wij zoeken een ervaren en zelfstandig werkende Account Manager met ervaring in de Printing markt en veel kennis van Document Management. En ben je toe aan je volgende carriere stap? Reageer dan op deze mooie rol bij deze A-merk speler in de Printing markt.

Als Sales Consultant wordt jij verantwoordelijk voor het adviseren en supporten van diverse document management oplossingen. Je wilt voor de klanten het maximale resultaat halen uit hun inkomende en uitgaande informatiestromen door o.a. het intelligent scannen en herkennen van informatie, het digitaal archiveren en andere intelligente workflow- en printmanagementoplossingen.
Hierbij draag jij zorg voor een optimaal project proces. Je bent in staat om zelfstandig te opereren, beslissingen te nemen en je werkzaamheden efficiënt en effectief in te delen. Afhankelijk van het project vervul jij de rol van adviseur, of ondersteun je de Account Managers in hun sales trajecten. Je voelt je thuis op zowel gebruiker- als DMU-niveau.

Je kan bedrijfsprocessen van klanten vertalen naar software oplossingen en denkt mee over het implementatie proces. Je bent een teamspeler die van nature kennis deelt en vraagt, durft kritische vragen te stellen en bent procedureel en procesmatig sterk.

Aanbod - Sales Consultant Document Management Solutions

Wat wordt je aangeboden:

 • Een prima salaris met zeer interessante bonusregeling;
 • Uitgebreide (interne) training- en opleidingsmogelijkheden;
 • Informele en moderne werkomgeving met support van een hecht salesteam;
 • Work hard / Play hard, veel incentives en leuke uitjes;
 • 27 vakantie dagen, bijdrage in pensioen e.d.;
 • Uiteraard een leaseauto, laptop en mobile telefoon.

Kandidaat - Sales Consultant Document Management Solutions

Wat vragen zij van jou:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bewezen Sales ervaring als Account Manager / Solution Consultant;
 • Kennis van Document Management en bedrijfsprocessen;
 • Affiniteit met ICT software oplossingen;
 • Communicatief en sociaal sterk met 'n resultaat gedreven mentaliteit;
 • Woonachtig in de regio Midden Nederland.

Je bent als Sales Consultant Document Management een ervaren en ondernemende persoonlijkheid, een teamplayer die vasthoudend werkt en een natuurlijke scoringsdrang heeft!

Bedrijf - Sales Consultant Document Management Solutions

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat al jarenlang actief is in de Document Management markt waarbij ze gaan voor een maximaal resultaat voor hun klanten. Zij werken vanuit Midden Nederland met een hecht team aan het leveren van hun producten en diensten waarbij ze ernaar streven om het ultieme resultaat te halen uit mensen, organisaties, hardware, software oplossingen en consultancy.
Is deze functie op jouw lijf geschreven en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, solliciteer dan op deze functie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim Wijnker op 06 - 51 18 74 48.