Junior Dynamics 365 Consultant

#CARBA03808
Permanent

Location

Gelderland

Contact person

Ramona Braspenning
T: +31 850 020 019

Introductie - Junior Dynamics 365 Consultant

Ben jij een Young Professional met kennis van CRM en wil je deel uitmaken van een team dat werkt aan (internationale) Dynamics 365-projecten bij marktbepalende klanten in de sectoren techniek en bouw? Wil je je graag verder ontwikkelen in een consulting rol waarin je gecoached wordt en kan leren van ervaren adviseurs met kennis van (nieuwe) technologische ontwikkelingen? Heb je een zekere commerciële feeling en hou je ervan te werken in een team dat zichzelf continu uitdaagt om projecten beter te laten verlopen?

Als Junior Dynamics 365 consultant ontwikkel je je tot de productspecialist, die als sparringpartner van klanten adviseert en meedenkt om te komen tot die oplossing waarmee de klant verder kan in de door haar gewenste CRM-strategie. Naast het uitwerken van functionele ontwerpen op basis van je analyse en interpretatie van bedrijfsprocessen geef je gezamenlijk richting aan de implementatie van Dynamics 365. Het consulting team geeft zowel conceptuele als organisatorische adviezen ter optimalisering van de processen. Uiteindelijk draag je met het team projectverantwoordelijkheid naar de klant en je eigen organisatie.

Wat bieden we? - Junior Dynamics 365 Consultant

Een uitdagende en afwisselende rol bij een branchegericht IT bedrijf met focus op de sectoren techniek en bouw, behorend tot de top 5% van de Microsoft partners in Nederland. Je zult een belangrijke rol spelen in de uitvoering van Dynamics-projecten, met focus op de Sales module. Daarnaast bieden we je:

 • de kans om onderdeel uit te maken van een team met de beste specialisten in de markt, waarvan je kunt leren;
 • korte lijnen naar Microsoft en daarmee directe toegang tot uitdagende projecten bij interessante klanten;
 • persoonlijke ruimte voor opleidingen en certificeringen om jezelf verder te ontwikkelen;
 • de mogelijkheid van flexibel en parttime werken.

Uiteraard biedt opdrachtgever jou een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, dat doet elk goed bedrijf zoals het hoort bij een top werkgever.

Wie zoeken we? - Junior Dynamics 365 Consultant

De consultant binnen opdrachtgever is een grensverlegger die een project net anders durft aan te pakken als dat nodig is, om daarmee het verschil te maken naar je klanten. Je hebt de ambitie naar dit nivo te groeien. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing, durft zelf initiatief te nemen en toont je ambitie. Uiteraard beschik je over de vaardigheden en het kennisniveau om topkwaliteit te kunnen leveren, zoals:

 • Een HBO diploma (bijv. Informatica, Bedrijfskunde).
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring met (het implementeren van) CRM (Dynamics CRM / Dynamics 365 is een pré).
 • Op de hoogte van de recente ontwikkelingen rondom CRM (bij voorkeur Dynamics 365).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij? - Junior Dynamics 365 Consultant

Career Result is een bureau voor werving en selectie. We zijn gespecialiseerd in alle rollen die te maken hebben met Microsoft technologie, dus we kunnen een volwaardige gesprekspartner zijn voor de kandidaten die we zoeken voor deze functie.

Opdrachtgever is een Microsoft partner met een focus op (internationale) organisaties in de techniek en bouw. Met software en diensten helpen zij klanten om sneller rendement te halen uit nieuwe informatietechnologie. Hiervoor leveren zij advies, diensten en brancheoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, Office 365, Power BI, Analytics en Asta PowerProject. Er is inmiddels een portfolio opgebouwd met meer dan 300 marktbepalende klanten. Het team bestaat uit jonge, gedreven en ambitieuze medewerkers.

Als je meer wilt weten over de vacature, neem dan contact op met Robert-Jan van Bavel via 06 23 14 78 90.

Other details
Match criteria
Function
 • Vacancy Sales
Industry
 • ICT Data Storage, Virtualizaton & Infrastructure
Location
 • Gelderland