Rob Dijkstra

Rob   Dijkstra
Naam: Rob Dijkstra
Mobiel: +31 6 2282 0165

Over Rob :

Specialist in het werven van Finance, HR, Legal en Sales professionals

Rob Dijkstra LinkedIn Profile

Mijn werkzaamheden:

Binnen Career Result ben ik als Recruitment Expert actief op het gebied van Finance, HR, Legal en Sales, Mijn focus ligt met name op Financial & Business Control, Creditmanagement, Business Development, Sales en Marketing management, Corporate recruitment & Legal en dat binnen de Zakelijke dienstverlening, FMCG, Logistiek, Energie en Zorg.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de zakelijke dienstverlening als commercieel verantwoordelijke heb ik zowel op C-Level als op operatieniveau geschakeld. Veelal heb ik als sparringpartner gediend bij reorganisaties, samenvoegingen en overnames op het gebied van Finance & Legal. Ik benut bij het uitvoeren van een opdracht mijn grote persoonlijke netwerk welke ik binnen voormelde branches heb opgedaan. Ik ken de markt en ben dagelijks in contact met medewerkers, werkgevers en andere beïnvloeders in de sectoren. Daarbij werk ik nauwkeurig samen met ons Servicecenter in Roemenië waar gespecialiseerde research consultants mij ondersteunen.

Door mijn persoonlijke netwerk, meer dan 36.000 bestaande contacten met toptalenten en onze geavanceerde technologie te combineren met een bewezen search proces helpen wij onze opdrachtgevers op een unieke manier bij het snel en efficiënt invullen van vacatures met de beste mensen. Door samen te werken zorg ik dat:

  • vacatures sneller worden ingevuld, we beginnen niet met lege handen.
  • alleen de juiste kandidaten aan tafel komen. Door ons netwerk en onze professionele search en werkproces.
  • tijd en kosten worden bespaard, wij managen en rapporteren het hele proces.

Vragen of interesse? Twijfel niet om contact op te nemen voor een eventuele samenwerking. Mijn contact informatie vind je hierboven.

Recruitment Experts

Neem contact op als je hulp nodig hebt met recruitment of advies wil.
Wij bellen je om te helpen je recruitment doelen te halen.
Interim Search, Executive Search, Dedicated Search, Basic Search, Outplacement en Jobcoaching in de functies:

    • (Data) Analytics
    • Engineering
    • Marketing
    • Sales
    • ICT
  • Contact