Roger Raemaekers

Roger  Raemaekers
Naam: Roger Raemaekers
Mobiel: +31 6 4603 7320

Over Roger:

Specialist in het werven van ICT (IT-security en infrastructuur) & Software Development professionals

Mijn werkzaamheden:

In mijn werk voor Career Result werk ik samen met mijn collega Robert-Jan van Bavel. Samen zijn wij specialisten in het vinden van talent op het gebied van IT Security, ICT-infrastructuur en Software Development.

Wij, Roger Raemaekers en Robert-Jan van Bavel, hebben de handen ineengeslagen op het vlak van sales en consultant functies in het werkveld van beveiliging en beheer van de ICT-infrastructuur.
Tevens richten we ons op software development functies in het Microsoft ecosysteem. Door deze expertise helpen we klanten bij het verbeteren en inrichten van hun IT landschap.

Bij Career Result hebben wij een positief track record in dit soort trajecten, door onze expertise en manier van werken. Door de inzet van onze back-office, te zoeken middels geavanceerde zoekmethodieken specifiek voor de ICT branche en gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk, komen wij dagelijks in contact met kandidaten.

Met onze gecombineerde achtergrond en langjarige ervaring in ICT en Recruitment, weten wij kandidaten te vinden, te benaderen en in contact te blijven met écht relevante vacatures. Wij vragen niet om exclusiviteit, wij hebben vertrouwen in onszelf en vrezen geen concurrentie. Uiteindelijk gaat het erom dat we de juiste kandidaten vinden die passen bij de organisatie en bijdragen aan de groei van onze opdrachtgevers.

Twijfel niet om contact op te nemen voor een eventuele samenwerking. Mijn contact informatie vind je hierboven.

Recruitment Experts

Neem contact op als je hulp nodig hebt met recruitment of advies wil.
Wij bellen je om te helpen je recruitment doelen te halen.
Interim Search, Executive Search, Dedicated Search, Basic Search, Outplacement en Jobcoaching in de functies:

  • (Data) Analytics
  • Engineering
  • Marketing
  • Finance
  • Sales
  • ICT
 • Contact