Baantevredenheid

Door: Mike van der Burgt 6-12-2016

Categorieën
:
Voor Recruiters,Baantevredenheid

Iedereen wil, op zijn minst, tevreden zijn in het leven. Aangezien men al snel 35 uur in de week op de werkvloer doorbrengt, is tevredenheid met je baan dus ook van groot belang. Baantevredenheid is daarnaast ook nog eens sterk gelinkt aan productiviteit. Welke factoren zorgen er nu voor dat jij het gelukkigst wordt in jouw functie en dat jouw kandidaten in een functie terecht komen die hen gelukkig maakt?

blog_image:article_career_14810361455846d17107598.jpg:end_blog_image

Hoe gaan wij hier als Recruiter mee om?

Bij Career Result houden wij veel rekening met de baantevredenheid van onze partners. Een groot deel van de baantevredenheid verzorgen onze Recruitment Experts zelf, doordat zij vrij zijn te werken hoe en wanneer zij willen. Onze Back- en MId-Office zorgen ervoor dat de Recruitment Experts zich enkel bezig hoeven houden met het contact naar kandidaten en opdrachtgevers.
Bij Career Result kan je niet anders dan jouw sterke punten inzetten, aangezien jouw sterke punten (recruitment) bijna jouw gehele takenpakket bezetten. Daarnaast is het zo dat je op het eind van de dag toch zelfstandig bent en dus verantwoordelijk voor je eigen winst. Het is dus van vitaal belang jouw sterke punten in te zetten waar mogelijk.

Daarnaast zijn de collega Recruitment Experts altijd bereikbaar en hebben wij een wekelijkse bijeenkomst op de vrijdagen. Onze Recruitment Experts zijn erg begaan met elkaar en delen regelmatig commerciële kansen en opdrachten.

Conclusie 
Dus wat zorgt voor baantevredenheid? 
Kort gezegd:

Door goed op deze factoren in te zetten kun je een fijnere baan krijgen maar ook beter een functie verkopen aan je kandidaten. Benoem wat hen gelukkig kan maken in een functie net als hoe jouw functie aangekleed is voor jouw maximale baantevredenheid. Ben je als Recruiter nog niet volledig tevreden met jouw huidige positie? Bespreek dan eens de mogelijkheden om je bij Career Result aan te sluiten en wat dit zou kunnen betekenen voor jou. Je kunt hier meer informatie vinden over de functie van Recruitment Expert bij Career Result. Als je liever direct contact hebt dan kun je kijken bij onze contactinformatie of direct een van onze Recruitment Experts bereiken .