Teamverband vergroten

Door: Mike van der Burgt 6-12-2016

Categorieën
:
Verbeter je Recruitment,

 

Het Teamverband Vergroten 

Teamverband is erg belangrijk wanneer je met een team succes wilt behalen. Het verband in het team zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat iedereen meer motivatie heeft om maximaal bij te dragen aan de gedeelde doelen. Hierdoor komt je team in een positieve spiraal, waarin zij steeds hogere doelen stellen en deze steeds beter weten te behalen.

Voor het opbouwen van teamverband binnen teams zijn er veel verschillende dingen belangrijk. Bij deze werk ik 5 pilaren uit die veel kunnen bijdragen aan het teamverband binnen je team. Deze 5 pilaren zijn:

blog_image:article_career_148102263758469cadd233b.jpg:end_blog_image

 

blog_image:article_career_148102252358469c3bb0399.jpg:end_blog_image

 

 

Conclusie

Uiteraard is er nog een factor die het groeien van het teamverband bijzonder veel gemakkelijker maakt. Deze factor is de juiste mensen op de juiste plekken in je organisatie krijgen. Career Result is een expert hierin. Wij plaatsen al sinds 2000 kandidaten op plaatsen waar zij uitstekend uit te voeten kunnen. Hierbij letten wij niet alleen op competenties en vaardigheden maar ook op gedeelde normen en waarden en persoonlijkheden. Lees verder op onze blog hoe jij de beste mensen kunt vinden, selecteren en aantrekken of neem contact op en krijg je informatie direct van de bron. Wij hebben een uitgebreide lijst met diensten die wij verrichten om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Interesse? Je kunt op onze website verder kijken naar onze diensten onze diensten of bel (+31 (0)85 00 20 019 of mail naar info@careerresult.nl.  

Vragen, suggesties, tips of andere opmerkingen over deze, vorige of komende blogposts? Deel ze met mij door te e-mailen naar mike@careerresult.nl.