Software Architect

#CARR03319
Permanent

Location

Utrecht

Contact person

Ramona Braspenning
T: +31 850 020 019

Software Architect

Ben jij die Lead Developer met ervaring als Architect, of de Software Architect die niet denkt alles al gezien te hebben maar juist de uitdaging zoekt van nieuwe projecten waarin jouw mening telt? Sta je voor een goed werkend eindresultaat, en niet enkel voor de rapportage? Ben je een allrounder en specialist in één, die zich continu wil verbeteren en vernieuwen door de uitdaging die de projecten je bieden én je te blijven scholen?

Nieuwsgierig geworden? Dan ben je vast benieuwd wat we hieronder verstaan en hoe de werkgever dat invult.
De architect van de toekomst is iemand die voorop durft te lopen in het sterk veranderende werkveld. Op projectbasis ontwerp je de architectuur voor te realiseren software. daarbij bepaal je de verschillende architectuur aspecten, zoals: gegevensarchitectuur, applicatie-, beheer-, niet-functionele eisen en recovery-modellen. Tevens lever je een bijdrage aan de totstandkoming van de producten, reviewt werkproducten uit het eigen team en van andere teams in het project en geef je gevraagd en ongevraagd advies over architectuur gerelateerde issues aan projectleiders en Scrumteams.
Naast dit alles houd je je uit persoonlijke interesse bezig met ontwikkelen en verbeteren van (bestaande) methoden, technieken en processen binnen het eigen vakgebied en als de volgende vernieuwing zich aandient ben jij weer een van de eersten om die te omarmen. Je bent in staat deze kennis over te dragen aan collega's en klanten.

Het top werkgeverschap bestaat vooral uit het faciliteren van jouw persoonlijke groei. Wil je Scrum Master worden, een Masterclass .Net volgen of juist specialiseren in het ontwikkelen met specifieke tools? Je hebt een hoge mate van eigen invloed op de dingen die je leert, tijdens en naast het werken aan de mooiste projecten bij aansprekende Nederlandse bedrijven.
Herken je jezelf in deze profielschets, zie je hierin de uitdaging voor je verdere groei? Dan komen we graag met je in contact.

Aanbod - Software Architect

Het belangrijkste dat deze functie je biedt is de mogelijkheid om je in alle vrijheid uit te leven in je vakgebied binnen complexe en uitdagende projecten. Uiteraard hoort daarbij een werkomgeving die jou in staat stelt om optimaal te functioneren, maar vooral ook een werkgever die jouw persoonlijke groei voorop stelt.

 • Altijd werken met de nieuwste technieken en methodieken;
 • Best of both worlds: werken in de sfeer van een compact team binnen een groot en solide bedrijf met een informele en open cultuur;
 • Uitgebreide mogelijkheden voor training en persoonlijke ontwikkeling met volledige vergoeding;
 • Alle benodigde faciliteiten zoals een laptop, telefoon en lease auto / vervoersregeling;
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen;
 • Je werkt grotendeels op klant lokatie, maar er wordt veel rekening gehouden met het beperken van je reistijd ter bevordering van een goede work-life balance.

Kandidaat - Software Architect

Om voorop te kunnen (blijven) lopen in dit sterk veranderende werkveld vragen we van jou vooral passie en leergierigheid. Dit houdt niet op bij een rol als software architect, want het gehele proces van software development en architectuur met de nieuwste technieken en methodieken zijn tenslotte allemaal direct relevant voor jouw succes. Daarnaast verwachten we uiteraard een solide achtergrond die zich laat omschrijven als:

Een afgeronde IT Bachelor of Master;

 • Tenminste 10 jaar relevante ervaring als .Net developer, waarvan minstens 3 jaar als Architect;
 • Ervaring met en implementatie van Agile/Scrum omgeving (bij voorkeur SCM en/of APM);
 • Ervaring met Continuous Integration en TDD;
 • Marktgerelateerde ervaring in Public, Healthcare, Finance en/of Industry;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Bedrijf - Software Architect

Onze opdrachtgever is een zelfstandig opererende divisie binnen een grote automatiseerder. Het bedrijf is volledig Nederlands, dus ook het hoofdkantoor is hier gevestigd. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een uitgesproken aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van individuele medewerkers, zowel in kennis als competenties. Naast groei in wat je nú doet zijn er ook uitgebreide mogelijkheden om door te groeien richting andere rollen.