Senior Product Developer

#CAJB03766
Permanent

Location

Flevoland

Contact person

Ramona Braspenning
T: +31 850 020 019

Introductie - Senior Product Developer

Sta jij als ervaren product ontwikkelaar open voor een uitdagende functie in Flevoland? Wil je verantwoordelijkheid bij het optimaliseren en vernieuwen van het product en diensten portfolio? Laten we dan eens contact hebben om te spreken over de rol van Senior Product Developer.

Door een steeds sneller veranderende omgeving is het voor onze opdrachtgever van belang conitinu producten en diensten te innoveren. We willen daarom in gesprek komen met product development professionals die de ambitie hebben om zowel het generieke product portfolio als het klant specifieke product portfolio optimaal in te richten. Doordat het speelveld snel verandert en er volop gewerkt wordt aan de ontwikkeling van nieuwe (geografische) markten, producten en diensten zijn er de komende jaren voldoende uitdagende en spannende projecten om de verantwoordelijkheid voor te nemen, bijvoorbeeld:

 • Het doorontwikkelen van veranderende commerciele omstandigheden en/of wet- en regelgeving;
 • Schrijven van product plannen;
 • Opstellen van de roadmap;
 • Introductie van de nieuwe producten;
 • Coachen van collega's.

Wat hebben wij te bieden? Senior Product Developer

Werken in het product development team is in de eerste plaats plezierig en leerzaam. Het lage verloop binnen het team toont duidelijk aan dat het een prima omgeving is waar goed voor de mensen wordt gezorgd. We kunnen de volgende kenmerken van de rol benoemen die hieraan zeker een bijdrage leveren:

 • Arbeidsvoorwaarden die meer dan markt conform zijn (inclusief pensioen) in combinatie met een goede work-life balance;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Inhoudelijk complex en interessant werk waarbij je gebruik maakt van moderne processen;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei, zowel qua kennis opbouw als rol binnen het team;
 • Deel uitmaken van een gemotiveerd en kwalitatief hoogstaand product development team, binnen een snel groeiend en succesvol bedrijf.

We bespreken graag tijdens een persoonlijke kennismaking hoe de voordelen van werken bij onze opdrachtgever passen bij jouw persoonlijke ambities.

Naar wie zijn we op zoek? Senior Product Developer

Onze ideale kandidaat is een product development professional met de ambitie om de organisatie 'toekomst proof' te houden. Je wilt werken in een Agile productgerichte omgeving. Hierbij hoort de drive om het bedrijf met ieder project weer een stukje beter en completer te maken. Door het hoge gemiddelde ervaringsniveau van het team moet je wel de nodige kennis meebrengen om goed te kunnen meedraaien:

 • Ten minste 5 jaar ervaring op het gebied van product development;
 • Project management ervaring;
 • Kennis van de elektricteit en gas markt is een pré;
 • Je kunt inspireren en motiveren;
 • Je bent een sparring partner op senior niveau.

De doelstelling van het management is om te bouwen aan een stabiel kernteam van mensen die langdurig aan boord blijven en trots zijn op wat ze samen hebben neergezet. Als dat iets is dat bij jouw persoonlijkheid past is er zeker reden om een kennis te maken.

Over ons - Senior Product Developer

Career Result is een bureau voor werving en selectie. Commercie is één van onze specialisaties, dus we zijn een volwaardige gesprekspartner zijn voor de kandidaten die we zoeken voor deze functie.

Onze opdrachtgever is een succesvolle en financieel solide speler in de energiemarkt met de ambitie om de dienstverlening sterk te verbreden naar andere business-to-business markten. Gezien de huidige status van de onderneming, het commerciële succes dat ze boeken en de grote ambities voor de toekomst is dit een prima moment om in te stappen en deel uit te gaan maken van de mooie toekomst van dit bedrijf in transitie!

Mocht je meer willen weten over deze rol, neem dan vooral even contact op met Joris Braspenning (joris.braspenning@careerresult.nl) of Dennis Verschoor (06-46 72 71 72). Ze zijn het eerste aanspreekpunt en zullen zorgdragen voor een spoedige en zorgvuldige beantwoording van je vragen.