Inside Sales Traineeship

#CAWW03498
Permanent

Location

Regio Enschede

Contact person

Ramona Braspenning
T: +31 850 020 019

Job - Inside Sales Traineeship

Gezocht; een commerciële starter met affiniteit met ICT, voor een mooie uitdagende Inside Sales Traineeship bij een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in netwerkmanagement en netwerkbeveiliging.

Gedurende een jaar wordt je in dit Sales Traineeship opgeleid als volwaardige sales professional! Als Sales Trainee krijg je in een jaar tijd een opleiding, onder begeleiding van een professioneel trainingsbureau, waarbij alle aspecten van sales worden behandeld.
Vanaf prospecting, kwalificeren, voorbereiding tot het plannen en uitvoeren van afspraken. Gedurende dit jaar raak je vertrouwd in het maken van contacten met potentiële opdrachtgevers, je ontwikkelt sterke gesprekstechnieken en leert tevens alles over de totaaloplossingen voor netwerkmanagement en netwerkbeveiliging.

Offer - Inside Sales Traineeship

Als Inside Sales krijg je aangeboden:

 • Een prima salaris met een uitstekende commissie beloning;
 • Een professionele opleiding in een groeiende branche;
 • 25 vakantie dagen;
 • Bijdragen in pensioen, collectieve ongevallenverzekering e.d.;
 • Natuurlijk worden je reiskosten ook vergoed.

Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien binnen een professionele organisatie in een enerverende branche. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop! Binnen dit Traineeship zal je gedurende 1 jaar een zowel intern als extern trainingsprogramma doorlopen. Het uitgebreide externe trainingsprogramma wordt verzorgd door een professioneel opleidingsbedrijf.

Na dit jaar zijn er, als je alle facetten beheerst, voldoende doorgroeimogelijkheden.

Candidate - Inside Sales Traineeship

Jij bent de juiste starter als je sales ervaring hebt opgedaan tijdens je studie, of je hebt al enige ervaring achter de rug in een commerciële baan.
Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Business Intelligence e.d.)
 • Je hebt commerciële (verkoop) ervaring door bijbanen of stages
 • Hebt affiniteit met ICT
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken, bent enthousiast en ondernemend
 • Je ziet sales als een vak en beschikt over een winnaarsmentaliteit
 • Bent ambitieus en houdt ervan om doelen te bereiken
 • Communicatief vaardig, met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Company- Inside Sales Traineeship

Opdrachtgever is een snel groeiende organisatie en is een onafhankelijke specialist in Nederland op het gebied van netwerkmanagement en netwerksecurity. hun oplossingen richten zich op het gedrag van netwerkgebruikers: ze beperken de risico’s én verkleinen de gevolgen als er toch iets misgaat. Met meer dan tien jaar kennis en ervaring implementeren zij hun aanbod aan oplossingen voor hun klanten. Inmiddels maken bijna 200 Nederlandse organisaties gebruik van hun diensten en producten. Zij streven naar de hoogste kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van hun unieke netwerkoplossingen.