Financieel Adviseur

#CAMB02925
Permanent

Location

Eindhoven

Contact person

Ramona Braspenning
T: +31 850 020 019

Functie - Financieel Adviseur

Wil je een start maken op weg naar de functie van Financieel Adviseur? Maar vind je het ook verstandig om eerst wat meters te maken op vakinhoudelijk gebied? Lees dan verder!

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd in financiële planning, zoeken we een Financieel Adviseur

die een start wil maken als casemanager om vervolgens door te groeien naar zelfstandig financieel adviseur. Daarna ligt de weg vrij om je bijvoorbeeld aan te sluiten als vennoot. Als je wil.
Als casemanager ben je de rechterhand van een collega financieel adviseur, ga je vakinhoudelijke kennis op doen, de organisatie en de werkwijze leren kennen en word je klaargestoomd om de volgende stap te maken.

Onze opdrachtgever geeft hoogwaardige adviezen op allerlei vlakken, zoals hypotheken, (levens)verzekeringen, toekomstvoorzieningen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer. Dat is natuurlijk soms erg complex. Maar dat is juist de bedoeling: zo kun je jezelf in alle breedte ontwikkelen.

Wat ga je doen? Je ondersteunt de adviseur in het achterhalen van de behoeften van je cliënten. Vervolgens geef je hen toelichting op het voor hen ontwikkelde financiële plan en houdt hen op de hoogte van de gang van zaken.

Daarnaast:

 • verzorg je aanvragen voor verzekeringen en beleggingsrekeningen;
 • hou je intensief contact met je cliënten over hun financiële plan;
 • verzamel en controleer je alle stukken die nodig zijn voor de afwikkeling van de (woning)financiering;
 • bewaak je het proces tot en met het passeren van aktes bij de notaris.

Na een jaar (of zelfs eerder als je zover bent) maak je de stap naar de functie van Financieel Adviseur en ga je cliënten zelf voorzien van hoogwaardig advies op het gebied van financiële planning. Je inventariseert en brengt realistische doelstellingen in kaart. Naast vakinhoudelijk ben je natuurlijk ook commercieel bezig: je verricht (zowel koude als warme) acquisitie en houdt intensief contact met bv. makelaars.

Aanbod - Financieel Adviseur

Wat kun je verwachten?

Om te beginnen natuurlijk een goede baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en toekomstperspectief. Ook de juiste cursussen en opleidingen worden gefaciliteerd.

Daarnaast ontvang je:

 • een goed salaris met een uitstekend doorgroeiperspectief;
 • 10% vakantiegeld;
 • minimaal 30 vakantiedagen;
 • bij goed functioneren en bij een goed resultaat van het bedrijf een 13e maand;
 • een uitstekende studieregeling (waarbij je het eerste jaar in ieder geval Wft Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet voltooid hebt);
 • reiskostenvergoedingen.

Kandidaat - Financieel Adviseur

Wat verwachten we van jou?

Allereerst dat je stevig in je schoenen staat, eerlijk en direct bent. Je staat open voor feedback en bent in staat om tegengas te geven en te kijgen. Je hebt een HBO-opleiding afgerond, in de richting Financial Services Management of Bedrijfskunde MER is natuurlijk handig.

Tevens:

 • ben je bereid om hard te werken;
 • draag je verantwoordelijkheid voor je eigen werk;
 • ben je accuraat en werk je nauwkeurig en foutloos aan complexe dossiers;
 • kun je goed luisteren en ben je in staat om zaken duidelijk aan je klanten over te brengen;
 • ben je ondernemend; je gaat na verloop van tijd als zelfstandig adviseur aan de slag en daarbij is ondernemerschap een must!;
 • streef je naar langdurig commitment en samenwerking.

Bedrijf - Financieel Adviseur

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk intermediair in financiële dienstverlening, waarbij alle aspecten van de financiele huishouding van particulieren en ondernemers aan bod komen, gepland en geregeld worden. Belangrijke kernwaarden zijn: onafhankelijkheid, topkwaliteit, ervaring, service en persoonlijke benadering. De cliënten bevinden zich aan de bovenkant van de markt qua inkomen en vermogen. De cultuur is te omschrijven als toegankelijk, direct, informeel, maar zeker professioneel. Met ca. 40 medewerkers behoren zij tot de grootste onafhankelijke partijen.