Account Manager ijzerwaren

#CADV03675
Permanent

Location

Amsterdam

Contact person

Ramona Braspenning
T: +31 850 020 019

Functie – Account Manager ijzerwaren en gereedschappen

Maak jij het verschil als je bij de klant aan tafel zit? Krijg je energie van het adviseren en verkopen van ijzerwaren plus gereedschappen en ben je woonachtig in de regio Amsterdam, lees dan welke kans er op je ligt te wachten…

Onze opdrachtgever is een gezellige, professionele en servicegerichte ijzerwarengroothandel met meerdere vestigingen die op zoek is naar versterking van het verkoopteam in de rol van:

Account Manager ijzerwaren

In deze rol ben je dé specialist in het werkveld van oplossingen op het gebied van ijzerwaren, hang en sluitwerk, gereedschappen, bevestigingstechnieken, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere bouwproducten. Het is jouw passie om passende adviezen te geven op vraagstukken van (potentiële) klanten. Door jouw enthousiasme en deskundigheid komt jouw toegevoegde waarde tot uiting en vinden klanten het prettig zaken met je te doen.

Als Account Manager ben je dagelijks op pad met het bezoeken van zowel bestaande klanten, warme relaties als prospects. Door ze van goed advies te voorzien help je ze verder en maak je ze bekend met het assortiment en de toepassing ervan. Ook breng je speciale acties onder de aandacht, introduceer je nieuwe producten en zo nodig demonstreer je de werking ervan.

Het is in deze rol van belang dat je je goed kunt verplaatsen in de klant en hiervoor de beste oplossingen bedenkt, maar op hetzelfde moment ook rekening houdt met de kosten en baten. (Een goede omzet met gezonde marge). Verder kun je goed plannen, stel je jezelf ambitieuze doelen en haalt deze ook! Om jouw manager inzicht te geven in jouw activiteiten en resultaten rapporteer je regelmatig de voortgang.

Wij zoeken iemand die écht kan verkopen, omzet genereert en goede afspraken maakt over prijzen en leveringscondities. Kortom de relatie met de klanten uitbouwt. Uiteraard is er een heel team van collega's die je hierin ondersteunt en meehelpt. Samen sta je sterk!

Aanbod – Account Manager ijzerwaren

Je krijgt de kans het gezicht te worden van de organisatie voor alle relaties in de regio Amsterdam, het bestaande netwerk verder uit te bouwen, te onderhouden en commercieel technisch te optimaliseren. Je bent de adviserende specialist voor jouw relaties. Ze bieden je verder:

 • Een zeer gezonde en stabiele organisatie met hechte relaties tussen medewerkers en klanten;
 • Een inspirerende en uitdagende werkomgeving;
 • Enthousiast en professional team van samenwerkende collega’s;
 • Stimulerende omgeving voor persoonlijke en professionele groei;
 • Zeer passend en uitnodigend arbeidsvoorwaardenpakket, Waaronder een goed salaris, bonus, onkostenvergoeding, auto van de zaak, ADV en vakantiedagen.

Kandidaat – Accountmanager ijzerwaren

Jouw profiel:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring;
 • Bekend met verkoop van producten zoals ijzerwaren, hang en sluitwerk, gereedschappen, bevestigingstechnieken, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere bouwproducten;
 • In bezit van IMKO certificaten;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Initiatiefrijk, doelgericht, relatie opbouwend;
 • Overtuigend, servicegericht en samenwerkend.

Over de organisatie – Account Manager ijzerwaren

Onze opdrachtgever is een deskundige en servicegerichte ijzerwarengroothandel voor de bouw. Ze hebben een breed assortiment van gereedschap, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, machines, ijzerwaren, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding.

In Nederland hebben ze meerdere vestigingen.

Het is een organisatie met een sterke familiecultuur. Zo vinden ze ruimte voor eigen inbreng en initiatief belangrijk, evenals plezier in je werk. Verder zijn ze betrokken, vrolijk, deskundig, eenvoudig en gastvrij. Ze doen het samen voor de klant. Want hoe breed het assortiment ook is en hoe scherp de prijzen, de sleutel tot het succes van het bedrijf zit ‘m in de mensen. In jou!

Is deze functie op jouw lijf geschrven en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, laten we dan in gesprek gaan! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Verschoor op 06-46 72 71 72.